Afrika.no Meny

Velkommen til Afrika.no - et norsk nettsted for kommentarer, reportasjer, analyse og debatt om Afrika. Afrika.no har som mål å bidra til et nyansert bilde av afrikansk samfunnsliv ved å belyse alt fra politikk og økonomi til kultur og filosofi. Vi ønsker å være en arena for alle Afrika-interesserte i Norge.

Afrika.no har som mål å være en plattform for debatt og diskusjon og bidra til å sette saker på den politiske dagsorden. Vi ønsker å formidle forskjellige perspektiver og synspunkter fra ulike aktører i norsk Afrika-debatt.

Afrika.no skal også være en portal for norske Afrika-interesserte som søker mer dyptgående kunnskap om sosiale og politiske forhold om ulike land på kontinentet. Vi bringer jevnlig analyser og bakgrunnsartikler fra afrikanske og norske forskere og andre kunnskapsrike bidragsytere, som enkelt kan søkes opp på våre landsider.

Norsk, afrikansk, norskafrikansk eller afronorsk  - vi er alltid på utkikk etter bidragsytere som ønsker å belyse situasjoner på det afrikanske kontinentet eller dele sine tanker om et Afrika-relatert tema. Ta kontakt med redaksjonen dersom du ønsker å bidra med en idé, eller om du ønsker å skrive for oss!

Redaksjonen er også stadig på utkikk etter engasjerte folk som ønsker å få innblikk i hvordan det er å jobbe i en nettbasert redaksjon. Ta kontakt dersom dette er noe for deg! Afrika.no er redigert av en frivillig redaksjon under ledelse av en redaktør som er ansatt i Fellesrådet for Afrika. 

Afrika.no er en videreutvikling av Fellesrådet for Afrikas satsing på informasjonsformidling og kunnskapsutvikling. Afrika.no-redaksjonen er en uavhengig redaksjon, men opererer under samme visjon som Fellesrådet: Å være Norges fremste aktør på spørsmål om Afrika.

Vil du skrive for Afrika.no? Kontakt oss med forslag, kommentarer eller ideer på redaksjonen@afrika.no

Følg oss

Følg oss på Facebook og Twitter og Instagram!

Algerie Angola Benin Botswana Burkina Faso Burundi Kamerun Kapp Verde Den sentralafrikanske republikk Tsjad Komorene Kongo-Kinshasa Djibouti Egypt Ekvatorial-Guinea Eritrea Etiopia Gabon Gambia Ghana Guinea Guinea-Bissau Elfenbenskysten Kenya Lesotho Liberia Libya Madagaskar Malawi Mali Mauritania Mauritius Marokko Mosambik Namibia Niger Nigeria Kongo-Brazzaville Rwanda São Tomé og Príncipe Senegal Sierra Leone Somalia Sør-Afrika Sudan Sør-Sudan Swaziland Tanzania Togo Tunisia Uganda Vest-Sahara Zambia Zimbabwe
Algerie
Angola
Benin
Botswana
Burkina Faso
Burundi
Den sentralafrikanske republikk
Djibouti
Egypt
Ekvatorial-Guinea
Elfenbenskysten
Eritrea
Etiopia
Gabon
Gambia
Ghana
Guinea
Guinea-Bissau
Kamerun
Kapp Verde
Kenya
Komorene
Kongo-Brazzaville
Kongo-Kinshasa
Lesotho
Liberia
Libya
Madagaskar
Malawi
Mali
Marokko
Mauritania
Mauritius
Mosambik
Namibia
Niger
Nigeria
Rwanda
São Tomé og Príncipe
Senegal
Seychellene
Sierra Leone
Somalia
Sør-Afrika
Sør-Sudan
Sudan
Swaziland
Tanzania
Togo
Tsjad
Tunisia
Uganda
Vest-Sahara
Zambia
Zimbabwe