Afrika.no Meny
sep 14

Bli med i Afrika.no-redaksjonen! Kom på infomøte!

14. september, kl. 18:00
Afrika.no og Fellesrådet for Afrika
Menneskerettighetshuset, Kirkegata 5, 5. etasje

Er du interessert i afrikansk politikk, kultur, økonomi eller utviklingsspørsmål? Brenner du for afrikansk musikk, foto, litteratur eller film? 

Nettredaksjonen i Afrika.no søker nye medlemmer! 

Afrika.no er et norsk nettsted som publisere kommentarer, analyser, bakgrunnsartikler og reportasjer fra afrikanske og norske skribenter, journalister, forskere og andre. Vi ønsker å være en plattform for debatt som bidrar til å sette saker på den politiske dagsorden.  Redaksjonen er nå på utkikk etter engasjerte folk som ønsker å få innblikk i hvordan det er å jobbe i en nettbasert redaksjon. Norsk, afrikansk, norskafrikansk eller afronorsk - vi er alltid på utkikk etter bidragsytere som ønsker å belyse situasjoner på det afrikanske kontinentet. Afrika.no er redigert av en frivillig redaksjon under ledelse av en redaktør som er ansatt av Fellesrådet for Afrika. Det er en redaksjonelt uavhengig redaksjon, som publiserer fritt fra Fellesrådet for Afrika sitt mandat.

Redaksjonen inviterer til et åpent informasjons- og redaksjonsmøte, torsdag 14.september kl. 18.00 på Menneskerettighetshuset i Kirkegata 5 (5. etasje). Mens vi spiser pizza, vil dere få mer informasjon om vårt arbeid og hvordan dere kan bidra!

Spørsmål og henvendelser kan sendes til: sigrun@afrika.no eller redaksjonen@afrika.no 

Siden vi serverer pizza, setter vi pris på at du sier fra om du kommer, så vi vet hvor mye vi skal bestille!

Vel møtt :)

Algerie Angola Benin Botswana Burkina Faso Burundi Kamerun Kapp Verde Den sentralafrikanske republikk Tsjad Komorene Kongo-Kinshasa Djibouti Egypt Ekvatorial-Guinea Eritrea Etiopia Gabon Gambia Ghana Guinea Guinea-Bissau Elfenbenskysten Kenya Lesotho Liberia Libya Madagaskar Malawi Mali Mauritania Mauritius Marokko Mosambik Namibia Niger Nigeria Kongo-Brazzaville Rwanda São Tomé og Príncipe Senegal Sierra Leone Somalia Sør-Afrika Sudan Sør-Sudan Swaziland Tanzania Togo Tunisia Uganda Vest-Sahara Zambia Zimbabwe
Algerie
Angola
Benin
Botswana
Burkina Faso
Burundi
Den sentralafrikanske republikk
Djibouti
Egypt
Ekvatorial-Guinea
Elfenbenskysten
Eritrea
Etiopia
Gabon
Gambia
Ghana
Guinea
Guinea-Bissau
Kamerun
Kapp Verde
Kenya
Komorene
Kongo-Brazzaville
Kongo-Kinshasa
Lesotho
Liberia
Libya
Madagaskar
Malawi
Mali
Marokko
Mauritania
Mauritius
Mosambik
Namibia
Niger
Nigeria
Rwanda
São Tomé og Príncipe
Senegal
Seychellene
Sierra Leone
Somalia
Sør-Afrika
Sør-Sudan
Sudan
Swaziland
Tanzania
Togo
Tsjad
Tunisia
Uganda
Vest-Sahara
Zambia
Zimbabwe